2009. június 2., kedd

A hordozásról, harmadszor
Az előző posztot töröltem. Nem szándékosan, de talán nem is baj..


Az életünkhöz már lassan tíz hónapja szorosan hozzátartozik a hordozás. Pont egyik nap gondolkodtam azon, hogy vajon lesz-e olyan szakasza az életünknek, amikor Bibó nem a hátamon utazik, hanem kerekeken. Talán, ha megkapja első autóját, mikor leérettségizik :)... de komolyan.. lehet, hogy nem. Azt hiszem, mi már ilyenek maradunk. Bibó hordozásra született, én pedig ízig-vérig hordozó mami vagyok. Csodálatos élményeim fűződnek a hordozáshoz, amiket le is írtam már, több ízben is, de mikor megállok egy percre és hagyom, hogy melengesse a szívem a büszkeség, olyan jó arra gondolni, mikor talán majd az unokám kelengyéjébe is betehetem majd a csodás Girasol-t, vagy a Bamberoo-t, vagy a csini pipacsos Belint, vagy a legújabb szerzeményemet, az első Didymos Indio-mat.

Korábban nem rajongtam ezért a típusért, bár talán csak azért, mert csak natúr színvilágút láttam. Azonban ez a csodás rubin-mandarin rabul ejtett és úgy látom Bibó is szereti. Rövid kendő, vékony, nagyon jó nyárra!! Ez is nagyon kalandos úton jutott hozzám, mint a Gira, természetesen egy mamami-tól..
Igen, van egy csodás mellékterméke a hordozásnak. Megismertem jónéhány csodálatos mamit, szintén hordozókat, akikkel idővel talán igazi barátok leszünk, vagy talán már vagyunk is. Talán akkor is, ha a gyerekek már viszik a kocsikulcsot, mert együtt indulnak bulizni.
Mindegyiküknek üzenem, hogy köszönöm a társaságukat és a barátságukat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.