2009. november 9., hétfő

A BOLT

Úgy érzem, fontos megemlítenem "A Bolt"-ot a blogomon. Miért?
Amikor tavaly hordozni kezdtem, szomorúan szembesültem azzal, hogy aki hordozni akar, az kénytelen az ehhez szükséges kellékeket külföldről, Németországból, USA-ból beszerezni. Ami sokaknak nehézséget jelent. Nyelveket kell beszélni, fizetni sem lehet akárhogyan, illetve költséges is. Mégis egy (hordozó ) anya számára nincsenek akadályok, főként, ha a gyermekéről van szó, s végül, így vagy úgy, mindenki beszerezte a szükséges holmikat, én is. Kendőt, mei tai-t, hordozó takarót, kabátot.
Aztán egyszer csak elindult valami.. Egyre több és több webáruház kezdett foglalkozni textilpelussal, hordozókkal, egyre több anyuka kezdett mei tai varrásba, vagy épp kendő árusításba. Azonban még sokáig megmaradt az egész a "virtuális térben".
Mostantól ennek vége!
Négy szuper anyuka, akik meghatározó egyéniségei a hordozós világnak, elkezdték megvalósítani a saját és a mi álmunkat is, megnyitják az első valódi boltot, ahol nem a hétköznapi babadolgokat fogják árusítani, hanem mindent, amit eddig nem vehettünk meg hagyományos bébiédenekben.
Részletekért kattints ide
Azon túl, hogy végre vásárlás előtt meg lehet nézni a holmikat, van még egy csodás hozadéka az üzlet nyitásának: Kamcsatka újra ír! Itt lehet derülni a klassz írásain :)
Innen kívánok Orsinak, Julinak, Katinak és Maricának sok örömet és természetesen óriási forgalmat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.